Cat costa o ambulanta privata

Cat costa o salvare privata

Cat costa o ambulanta privata – tarife

Cat costa o ambulanta privata ? Pretul incepe de la 200 lei/transport pentru transportul in capitala. Tarifele sant negociabile. Criteriile care determina pretul sunt distanta, asistenta medicala necesara si serviciul de noapte sau in timpul sarbatorilor legale. Exista o diferenta importanta de pret intre transportul national si cel international. De asemenea preturile sunt diferite pentru transportul neasistat si transportul cu asistenta medicala. Pentru transportul asistat pretul depinde de nivelul de asistenta medicala.

In principal, exista trei tarife pentru cele trei situatii mai frecvente:

  1. – Transport in Bucuresti:   începînd de la 200 lei
  2. – Transport interjudetean: începînd de la 2,5 lei/km
  3. – Transport international:  începand de la 0,9 euro/km.

Pentru orice alte situatii speciale va vom oferi cel mai bun pret posibil in functie de serviciile solicitate.

Este foarte important să se cunoasca pretul serviciilor de ambulanta privata inainte de a realiza solicitarea lor. Trebuie tinut cont de faptul ca serviciile private sunt in general mai rapide decât serviciiile de salvare publice. Dar, este important să alegeti o companie cu o experienta profesionala demonstrata si o reputatie cunoscuta. O astfel de companie dispune de personal specializat și este dotata cu echipament tehnic avansat. Pretul este corelat cu calitatea serviciilor.

În general, costul transportului cu o ambulanța privata variaza în funcție de mai mulți factori. Trebuiesc luate in calcul locația, distanța parcursă, serviciile medicale necesare, timpul de așteptare si transportul pe timp de noapte. Există diferențe semnificative de preturi între companiile de ambulanțe private. Cauza acestor diferente este dotarea tehnica, calitatea serviciilor si nivelul de calificare al personalului. Este important să investigati detaliile si sa cereti oferte înainte de a face o alegere. Raspundem in felul acesta unei intrebari frecvente: „cat costa o ambulanta privata”.

Serviciul de transport medical asistat si neasistat oferit de „Ambulanta-Sud” este activ in Bucuresti si judetele limitrofe. Dar oferim servicii de transport pacienti in orice alta parte a tarii la cererea clientilor si in functie de caz.

Cat costa o ambulanta privata depinde si de asigurarea medicala

Un factor important este să aveti o asigurare medicală valabilă. Aceasta poate acoperi costurile serviciilor de ambulanta privată. Este important sa verificati din timp valabilitatea asigurarii mai ales în cazul urgențelor medicale. Deci, pentru a raspunde la una din cele mai frecvente intrebari, cat costa o ambulanta privata, trebuie sa stim daca aveti o asigurare medicala valabila.

Salvările private moderne sunt dotate cu aparatură de ultimă generație. O buna parte din pretul platit de clienti este folosit pentru aceste dotari. Ele oferă servicii speciale de calitate inalta și condiții excelente de confort fizic si psihologic. Atunci cand este necesar, pacienții beneficiază de îngrijire medicală specializată. Aceasta este asigurată de asistenți medicali și medici de specialitate, empatici și calificați.

Ambulanta privata poate fi solicitata intr-o multitudine de situatii. Putem oferi servicii speciale precum intervenția medicală la domiciliu, transport sanitar asistat, transport sanitar neasistat sau transfer persoane. Urgentele medicale sint cazuri speciale de maxima responsabilitate. In aceste cazuri este important sa furnizati la telefon toate detaliile necesare din primul moment.

Cat costa o ambulanta privata in transport international

Transportul international al unui pacient trebuie tratat in mod deosebit. Daca distanta este lunga si timpul de transport depaseste 24 de ore, atunci lucrurile sint si mai complexe. In acest caz trebuiesc luate o serie de masuri speciale. Pretul incepe de la 0,9 euro/km. Pretul es negociabil in functie de traseu si de alte circumstante. Un factor important care afecteaza pretul este necesitatea asistentei medicala pe parcurs. Alti parametri care pot influenta pretul transportului international sunt situatiile de urgenta si serviciul pe timp de noapte. Exista tarife speciale pentru aceste situatii pe care le analizam impreuna cu clientii.

Cat costa o ambulanta privata pentru clienti institutionali

Costul unei ambulante private pentru clienti institutionali are caracteristice speciale. Este evident ca tarifele pot fi foarte diferite de cele afisate mai sus. Fiind vorba despre un context particular este necesara o specificatie detaliata a cerintelor din partea beneficiarului. Foarte adesea, clientii institutionali solicita prezenta stationara a ambulantei pentru mai multe ore sau chiar zile intregi.

In baza informatiilor primite vom calcula oferta ajustata la parametri ceruti de catre clienti. Ofertele vor fi personalizate pentru fiecare caz. Pentru clientii institutionali care au nevoie in mod repetitiv de serviciile de ambulanta privata vom calcula preturi speciale.

Calitatea si garantia serviciilor de salvare privata Bucuresti

Indiferent de pretul negociat si acordat in final cu clientii nostri, calitatea serviciilor noastre va fi la standarde maxime. Suntem foarte atenti cu confortul fizic si psihologic al pacientilor. Personalul nostru este bine instruit pentru a se ingriji de toate detaliile.

Garantam pentru toti pacientii servicii cea mai inalta calitate. Asiguram respectarea tuturor normelor legale in vigoare la nivel international si national. De asemenea, ne preocupam de siguranta perfecta si de un grad de confort maxim pentru pacientii transportati. Eliminam toate riscurile pe durata efectuarii serviciilor noastre.

Viteza de reactie si confort

Actionam cu promptitudine, seriozitate si viteza maxima. Suntem in contact permanent cu pacientul. Serviciile oferite sunt intotdeauna personalizate. Raspundem rapid la orice fel de solicitari ale clientilor nostri. De multe ori viteza de reactie este esentiala ! Principala noastra preocupare este excelenta serviciului pentru clienti.

Ne preocupam in mod special de confortul fizic si psihologic al pacientilor. Pe toata durata existentei firmei noastre nu am inregistrat nici-o reclamatie. Ne preocupam permanent de imbunatatirea serviciilor noastre. Modernizam in mod continuu dotarile serviciului de salvare privata Bucuresti !

Santem foarte receptivi la orice sugestii din partea clientilor. Va rugam sa ne contactati pentru orice fel de sugestii si reclamatii. Clientii trebuie sa stie de la bun inceput cat costa o ambulanta privata in functie de serviciile solicitate. Dar trebuie sa tinem cont si de cele enumerate mai sus.

Oferte speciale

Daca solicitati serviciile noastre, va vom face cea mai buna oferta posibila ! Oferta va fi personalizata in functie de context si de cerintele pacientului. Oferim servicii premium la preturi extrem de convenabile. Programul nostru de lucru este 24 x 7, inclusiv in zilele de sarbatoare. Pe totata durata anului !

Puteti sa contactati Ambulanta Sud pentru oricefel de informatii fara nici-un compromis. Suntem la dispozitia clientilor la orice ora din zi si din noapte ! Principalul nostru obiectiv este grija fata de sanatatea și viața pacientilor. In special a celor care au nevoie urgentă de servicii medicale.